Om os

“Om os” er måske ret stort sagt, eftersom der nok bare skulle have stået “Om mig”, da jeg, Kim Legarth, er ene mand om at stå for denne hjemmeside. Det vil sige, at hjemmesiden her er ganske ganske privat og hvad der står her er for min egen regning.

Hvorfor denne hjemmeside?
Jeg lægger tingene ud, ikke fordi jeg ser mig selv som en hot-shots, der bare er så genial, men fordi jeg tænker, at når jeg nu har arbejdet med et tekst, emner eller andet, så kan andre lige så godt også få glæde af det. Måske endda stjæle fra det, jeg har skrevet, ligesom jeg sikkert også har stjålet fra andre. Vi må stå på ryggen af hinanden. Så det skal I være velkommen til – også uden at citere.
Jeg husker en gang, at jeg sad til gudstjeneste, og præsten holdt en prædiken, hvor det gik mere og mere op for mig, at det var en prædiken, jeg havde skrevet. Den var skrevet direkte af – endda en (åbenbart) særlig Kimsk vending “lur mig om…” var med. På vej ud af kirken var jeg lige ved at sige: Mange tak for prædikenen, det var lige mine ord.
Jeg gjorde det dog ikke…