The Elevator Game

Kan man rejse til en anden dimension ved hjælp af en elevator? Nej – vel?!

Det er ellers hvad “The Elevator Game” – eller “The Elevator Ritual” påstår. Man skal transportere sig mellem forskellige etager i en bestemt rækkefølge – og pludselig sker der overnaturlige ting, som munder ud i en kvinde, der kommer ind i elevatoren (hun er en ånd, der er sendt for at lede dig på afveje) og så åbner porten til den anden dimension sig…

Elisa Lam
Jeg stødte tilfældigt på denne “leg” i min søgen på nettet efter mærkelige ting – og ja, det her er mærkeligt! Den ene advarsel efter den anden dukker frem – også især efter den unge studerende Elisa Lams mystiske død. Hun forsvandt sporløst fra det hotel, hvor hun boede – og hendes lig blev fundet i husets vandtank øverst på bygningen et par dage efter, da folk begyndte at beklage sig over at vandet smagte mærkeligt!!!! Det mærkelige er, at man ikke bare kan komme ud på taget uden at alarmen går i gang – og at man ikke bare kan løfte låget af vandtanken og sætte det på igen. Hvad var der lige sket? Hendes død er indtil videre uopklaret – men det har ikke sat konspirations-teorierne i stå… tvært imod  (I kan læse mere her).

En af teorierne er at hun “legede” elevator-legen, og at noget overnaturligt gik galt, så hun endte død oppe i vandtanken. Den idé kom frem efter en meget mærkelig overvågnings video, netop fra hotellets elevator, som er det sidste man ved om Elisa Lams sidste færden. Og rigtig nok: Det ser meget mærkeligt ud. Nogle påstår dog, at der er blevet pillet ved videoen, der siden er blevet set millioner af gange. 

Uanset hvad: En tragisk begivenhed…. og nej, jeg tror ikke at det har noget med hinanden at gøre, men det har nok en ganske naturlig forklaring. Den har man bare ikke fundet ud af endnu.

Selve legen
Jeg ville dog gerne prøve det – og især dokumentere det her på min hjemmeside. Men har aldrig haft mulighed for det – mest af alt, fordi hvor kommer man lige i nærheden af en elevator, som man kan bruge uden at blive forstyrret eller forstyre andre? Det gjorde jeg i august 2018, hvor jeg var på et halvt-tomt hotel i Harzen. Nu skulle jeg prøve – en sen aftentime tog jeg afsked med konen og optog hele vejen rundt… I det hele taget er der noget uhyggeligt ved en elevator. Jeg kan ikke beskrive hvad det er – men døren, der lukker og åbner sig med en skinger lyd – og hvem står udenfor? Og hvem forsøger at komme ind i sidste øjeblik, inden den kører videre? Måske er det også derfor, at jeg var lidt nervøs, da jeg begyndte legen! 

Og nej, jeg tror ikke på den slags – så derfor var der ingen grund til ikke at prøve. Videoen kan I se nederst.

Opskriften på legen
Gå ind på stueetagen (eller er det 1. etage?) på en elevator.
Tryk dig op på 4. etage. Bliv i elevatoren.
Tryk på 2. etage. Bliv i elevatoren.
Tryk på 6. etage. Bliv i elevatoren.
Tryk på 2. etage. Bliv i elevatoren. Nogle mener at have hørt stemmer, der kaldte på en på denne tur.
Tryk på 10. etage. Bliv i elevatoren.
Tryk på 5. etage. Bliv i elevatoren. Gør du det korrekt, så skulle der komme en dame ind i elevatoren. Kig ikke på hende, tale ikke med hende – i det hele tage ignorer hende. Som der står mange steder på nettet: She is not what she seems.
Tryk på 1. etage. Nu skulle elevatoren kører opad istedet for nedad og stoppe på 10. etage….  træd derefter ud i den anden dimension. Kvinden vil forsøge at stoppe dig – kalde på dig “hvor skal du hen?”. Men igen: Svar hende ikke…

For at komme tilbage til den rigtige virkelighed igen – tag sammen elevator og tryk et par gange på 1. etage-knappen.

Sker der ikke noget, men kører du bare ned på 1. etage (eller stueetagen?), så forlad elevatoren og gå væk fra den UDEN at se dig tilbage.

Sådan var det, jeg gjorde i denne film:

 

Author: Kim Præst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *