Lenes marcipankage

Lenes Marcipankage

250 g marcipanmasseIngredienser:

250 g sukker

100 g smør

4 æg

100 g mel

50 g hasselnødder, hakkede

Hvis du vil lave til en hel bradepande kan jeg anbefale at gange det hele med 4, men ælt det eventuelt af 2 omgange, da det ellers er lidt vildt at styre.

Held og lykke, er faktisk ret nem!

Fremgangsmåde:

Skær marcipanen i tynde skiver og rør den sammen med sukkeret.

Tilsæt blødgjort smør og derefter æggene ét ad gangen.

Til sidst tilsættes melet og  dejen røres let sammen.

Pensl en tærteform (ca 26 cm i diameter) med smør,drys halvdelen af nødderne i , kom dejen i og drys resten af nødderne over.

Bages i midten af ovnen ved 175 grader i ca 50 minutter. Bages tærten i metalform reduceres bagetiden.

Skal tærten stå nogle dage dækkes den med film og stilles koldt.

Author: Kim Præst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *